Vybavení a nástroje na zabijačku
- Od nejoblíbenějšího
- Od nejlevnějšího
- Od nejdražšího
caret-left - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
caret-right
Papír řeznický 1 kg
Na balení masných výrobků a potravin.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Jateční náboje 9 mm Blitz-Kerner červené 50 ks
Nábojky vhodné na nejtěžší dobytek (plemenný skot), do jatečních přístrojů ráže…
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Zavařovací sklenice 900 ml
Sklenice na zavařování masa, paštik, pomazánek, marmelád, zeleniny, ovoce atd.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Hrot na špejle nerezový
Špejlovací jehla jitrnice a jiné.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Zavařovací sklenice 720 ml
Sklenice na zavařování masa, paštik, pomazánek, marmelád, zeleniny, ovoce atd.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Narážka svislá 10 l na klobásy a salámy nerezová
Plnička na plnění přírodních a umělých střev.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Plechovka na zavařování masa 446 ml
Plechovka na zavařování masa a jiných potravin
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Řeznický zvonek na prase matný
Na škrábání (čištění) štětin a stahování paznehtů při porážce prasete.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Jehla na propichovaní masa nerezová s plastovou rukojetí 33 cm
Jehla na propichování masa provázkem.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Víčko na sklenice černé
Víčko šroubovací zavařovací na sklenice.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Udírenská hůlka (tyčka) hliníková 100 cm
Udírenská tyčka pro přímé zavěšení masa a uzenin.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Háček na maso nerezový 120 mm x 5 mm 10 ks
Na zavěšení masných výrobků a masa.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
herold-sign
Z našeho Magazínu Herold
Zabijačková polévka
Černá zabijačková polévka tzv. „prdelačka“ neodmyslitelně patří ke každé domácí zabijačce. Zde naleznete recept na její přípravu. Postup: …