Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Vepřová přírodní střeva kalibrovaná solená

Nejprodávanější

Vepřová střeva nekalibrovaná svazek 100 m

Vepřová střeva na klobásy, jitrnice, jelita.

236,00 Kč
210,71 Kč bez DPH
(2,36 Kč/m)
Skladem

Vepřová střeva 34/36 IAA svazek 91,4 m

Vepřová střeva na klobásy, jitrnice a jelita.

544,00 Kč
485,71 Kč bez DPH
(5,95 Kč/m)
Cena pro registrované
(-5 %) 516,80 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Skladem

Vepřová střeva 34/36 IAS svazek 25 m

Přírodní šlemovaná solená střívka na Fuet a klobásy studenou cestou.

219,00 Kč
195,54 Kč bez DPH
(8,76 Kč/m)
Cena pro registrované
(-5 %) 208,05 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Skladem

Vepřová střeva 28/30 IAA svazek 91,4 m

Přírodní střeva na párky a klobásy.

769,00 Kč
686,61 Kč bez DPH
(8,41 Kč/m)
Cena pro registrované
(-5 %) 730,55 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Skladem

Vepřový močový měchýř 25/30 sušený

Močový měchýř sušený vhodný na zauzenou paštiku, salám.

Cena pro registrované
(-5 %) 10,64 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Tento produkt lze objednat pouze po 10 ks

herold-sign Z našeho Magazínu Herold

Umělá střeva a jejich role v masných výrobcích

04.10.2023

Balení masa a masných výrobků je stále rozvíjející se obor, který zahrnuje klíčový technologický postup ve výrobě potravin.  Je to důležitý proces k…

Přírodní střeva a jejich použití

17.02.2021

Oblíbenost přírodních střev spočívá hlavně pro jejich přirozené a nenahraditelné vlastnosti.

V této kategorii nabízíme vepřová střeva k výrobě širokého sortimentu klobás (ostravská, papriková, domácí vepřová, grilovací, mnichovská), libových párků, vařených specialit jako jsou jitrnice a jelita, ale i na výrobu točeného salámu a špekáčků, nebo na plísňové fermentované výrobky typu čabajka, fuet a chorizo. Nejužší kalibr 26/28 je na párečky a grilovací klobásky, nejširší kalibr 42/44+ je na špekáčky. Střeva jsou standardně dodávána suchosolená ve velkých svazcích o délce 91,4 metru. Pro domácí výrobu u nás ale najdete i menší svazky s celkovou délkou 25 metrů. Součástí nabídky je jak vepřová konečnice, ideální třeba na paštiky nebo salámy, tak vepřový močový měchýř vhodný na výrobu zauzené paštiky. Jaký zvolit pracovní postup při přípravě střev se dočtete na kartě jednotlivých produktů.

arrow-up
Čekejte prosím...