Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Potřeby na zabijačku

Skladem

Střevo na tlačenku 100 mm průhledné 55 cm

Obal umělý varný na výrobu masných výrobků.

Cena pro registrované
(-5 %) 11,21 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Tento produkt lze objednat pouze po 25 ks
Skladem

Střevo na tlačenku 120 mm průhledné 55 cm

Obal umělý varný na výrobu masných výrobků.

Cena pro registrované
(-5 %) 12,35 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Tento produkt lze objednat pouze po 25 ks
Skladem

Střevo na tlačenku 80 mm průhledné 55 cm

Obal umělý varný na výrobu masných výrobků.

Cena pro registrované
(-5 %) 9,79 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Tento produkt lze objednat pouze po 25 ks
Skladem

Střevo na tlačenku 60 mm průhledné 55 cm

Obal umělý varný na výrobu masných výrobků.

Cena pro registrované
(-5 %) 7,22 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Tento produkt lze objednat pouze po 25 ks
Skladem

Střevo na sádlo 100 mm potisk Škvařené sádlo transparent 55 cm

Obal umělý neuditelný na výrobu masných výrobků.

Cena pro registrované
(-5 %) 12,45 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

Tento produkt lze objednat pouze po 25 ks

herold-sign Z našeho Magazínu Herold

Královská tlačenka masová

01.11.2022

Královská tlačenka Wiberg

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

06.01.2020

Domácí zabijačkový guláš

Zabijačková polévka

21.10.2019

Černá zabijačková polévka tzv. „prdelačka“ neodmyslitelně patří ke každé domácí zabijačce. Zde naleznete recept na její přípravu. Postup: …

arrow-up
Čekejte prosím...