Jedlé kolagenní párkové střevo, určené pro masné výrobky tepelně opracované, nebo trvanlivé fermentované (studenou cestou). Střeva jsou výborně propustná pro kouř a vodní páru, vyznačují se vysokou pružností a bezproblémovým strojním zpracováním na všech běžných typech narážek. Hotové výrobky mají jemný skus a přirozený vzhled, střevo je možno konzumovat jako součást uzeniny.
Největší e-shop s potřebami pro řezníky a kuchaře v ČR a SK
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Střevo na párky 20 mm kolagenní Fine clear řásněné 1029 m
Párkový jedlý obal na masné výrobky.
Skladem
Bohužel, zboží již nemáme.
Tento produkt již nemáme k dispozici.
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 3 904,50 Kč
Sleva pro členy Herold klubu
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
Výroba:
Párky, Klobásky
Použití:
párky Vídeňské, Spišské, Frankfurtské, Debrecínské a jiné, klobásky atd.
Průměr:
2 cm
Spotřeba střeva:
cca 2 metry na 1 kg díla.
Tepelná odolnost:
na uzení a vaření do 75 °C
Úprava obalu:
řásněný roubík
Namáčení obalu před plněním:
bez namáčení, před plněním doporučujeme střeva vybalit a vložit na 48 hodin do lednice nebo chlaďáku, aby natáhla vlhkost, kvůli vláčnosti při plnění.
Skladování:
v suchu a chladu, bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje.
Barva:
clear
Materiál:
hovězí kolagen
Původ:
Česká republika