Vážení zákazníci, během nadcházejících svátků – v pátek 29. 3. a pondělí 1. 4. bude na naší prodejně ZAVŘENO. Přejeme vám krásné prožití Velikonoc a bohatou pomlázku.

Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Vepřová střeva 28/30 IAS svazek 25 m

Přírodní šlemovaná solená střívka na klobásy a párky.

261,00 Kč
233,04 Kč bez DPH
(10,44 Kč/m)
Momentálně nedostupné

Tento produkt není aktuálně skladem, jeho dostupnost nám není přesně známa. 

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 247,95 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Střevo přírodní vepřové šlemované a osolené, pro výrobu masných výrobků.

 

  • Jedná se sice o vyčištěná a osolená střeva, kdy sůl působí konzervačně, ale vzhledem k tomu, že se jedná o živočišný produktu, upozorňujeme na specifické aroma střívek. Proto doporučujeme přírodní střeva solená vybalit ze sáčku (střeva v sáčku nedýchají) a nechat 24 hodin na sucho vydýchnout.
Návod: Přírodní střeva příprava před plněním

Informace o produktu

Výroba:
Párky, Klobásy
Kalibr střev:
2,8 až 3 cm
Kvalita střev:
IAS interní označení
Spotřeba střeva:
2,5 až 3 metry na 1 kg díla (svazek na cca 8 až 10 kg)
Skladování:
dlouhodobě do 10°C
Minimální délka jednoho kusu střeva:
2 metry
Ve svazku:
3 až 5 kusů střev
Svazek:
25 m
Baleno:
sáček
Materiál:
šlemované, solené
Původ:
Německo

Další informace

  • Střeva jsou uchovávána v chlazeném skladu s doporučenou teplotou na skladování. Stav skladu a zásob podléhá pravidelné kontrole Krajské veterinární správy. Naše firma má zavedený systém kontroly kritických kontrolních bodů tzv. HACCP.

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...