Vážení zákazníci, během nadcházejících svátků – v pátek 29. 3. a pondělí 1. 4. bude na naší prodejně ZAVŘENO. Přejeme vám krásné prožití Velikonoc a bohatou pomlázku.

Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Skopová střeva 20/22 IA svazek 91,4 m

Přírodní šlemovaná solená střívka na vinnou klobásu, párečky a klobásky.

Skladem
615,00 Kč
549,11 Kč bez DPH
(6,73 Kč/m)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 584,25 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Střevo přírodní skopové šlemované a osolené, pro výrobu masných výrobků.

 

  • Jedná se sice o vyčištěná a osolená střeva, kdy sůl působí konzervačně, ale vzhledem k tomu, že se jedná o živočišný produktu, upozorňujeme na specifické aroma střívek. Proto doporučujeme přírodní střeva solená vybalit ze sáčku (střeva v sáčku nedýchají) a nechat 24 hodin na sucho vydýchnout.
Návod: Přírodní střeva příprava před plněním

Informace o produktu

Výroba:
Klobásky, Párečky, Vinná klobása
Kalibr střev:
2 až 2,2 cm
Kvalita střev:
IA interní označení
Spotřeba střeva:
cca 6 metrů na 1 kg díla (svazek na cca 15 kg)
Skladování:
dlouhodobě do 10°C
Minimální délka jednoho kusu střeva:
2 metry
Ve svazku:
14 až 16 kusů střev
Svazek:
91,4 m
Baleno:
sáček
Materiál:
šlemované, solené
Původ:
Egypt

Další informace

  • Střeva jsou uchovávána v chlazeném skladu s doporučenou teplotou na skladování. Stav skladu a zásob podléhá pravidelné kontrole Krajské veterinární správy. Naše firma má zavedený systém kontroly kritických kontrolních bodů tzv. HACCP.

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...