Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Směs na sýr 50 g

Koření na výrobu zauzených sýrů, nakládání a obalování sýrů.

Skladem
32,00 Kč
28,57 Kč bez DPH
(64,00 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 30,40 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
TIP S tímto produktem souvisí další příslušenství. Mrkněte se
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Kořenící přípravek pro výrobu zauzených sýrů, nakládání a obalování sýrů a pro použití v potravinách

Informace o produktu

Použití:

pro nakládané, marinované a grilované sýry a hermelíny všech možných variací

Chuť a vůně:
po cibuli, česneku a rajčatech
Složení:

cibule plátková, česnek granulovaný, chilli drcené, prášek rajčatový, sůl jedlá 5%, pórek

Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Baleno:
sáček
Hmotnost:
50 g
Původ:
Česká republika

Recepty

Domácí uzený sýr

Ingredience
Postup přípavy

 

Uzení sýrů v domácích udírnách je stále populárnější, protože si celkem snadno můžete vyrobit pochoutku na plánovanou oslavu nebo jen tak na chuť k pivu i vínu. Uzený sýr je prostě klasická kulinářská záležitost a skvělá bezmasá varianta, která je vhodná i pro ty, kdo s udírnou teprve začínají. Výslednou chuť výrobku snadno přizpůsobíte svým chuťovým buňkám díky neomezeným možnostem, co do sýru přidat, ať už to bude uzenina, ořechy, zelenina nebo bylinky.

 
Postup:

Sýr nastrouháme nahrubo nebo nakrájíme na malé kostičky, přidáme směs na sýr dle chuti a promícháme. Také je teď ta chvíle na promíchání s případně zvolenými surovinami (šunka, turista, olivy, zelený pepř,...) a opět pečlivě promícháme. Vezmeme uditelný obal průměr 40, 55, 65, 75, 80 nebo 90 mm a naplníme ho dílem. Provázkem zavážeme konec obalu a dáme do vyhřáté udírny na 75°C a udíme 3 až 4 hodiny. Sýr jíme až druhý den nebo až po úplném vychladnutí, aby byl zachován jeho tvar.

 

Suroviny:
  • sýr Eidam 30% tuku
  • koření Směs na sýr
  • uditelný obal - průměr 40, 55, 65, 75, 80 nebo 90 mm
  • uzenina, ořechy, zelenina, bylinky,.. - dle libosti

Příslušenství

arrow-right
arrow-left

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...