Kyselina L-askorbová je antioxidant, pro použití v potravinách.
Skladujte v suchu bez přístupu vzduchu a světla. |
Vitamín C
Tento produkt již nemáme k dispozici, ale máme k němu skvělé alternativy.
Kyselina L-askorbová je antioxidant, pro použití v potravinách.
Skladujte v suchu bez přístupu vzduchu a světla. |
jako antioxidant např. v ovocných džusech nebo v pekárenském či masném průmyslu, kde snižuje oxidaci tuků a tím brání vzniku rakovinotvorných látek. Další využití nalezne jako konzervační prostředek (pomáhá zachovat barvu zpracovaného masa, trvanlivost mléka v prášku, předchází zakalení piva, vyblednutí ovocných šťáv a další), jako prostředek ke zpracování mouky (urychluje zrání mouky a tím snadnější zpracování těsta) nebo jako přísada do ovocných salátů, džusů, snídaňových cereálií, mražených plodů moře a mnoho dalších.
Kyselina L-askorbová
pro lidský organismus je kyselina askorbová nezbytná. Je prevencí proti nachlazení, zvyšuje imunitu, prevence u srdečních chorob a očního šedého zákalu.
Antioxidant a stabilizátor barev
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujte se slevou, jednoduše a bez vyplňování…
a využívejte výhod Herold klubu.