Příjemně vonné plody anýzu jsou nepatrně sladké a výrazně lékořicové, používá se jako koření do pečiva a sušenek. Vhodný je také k přípravě vepřového masa, zejména pokud se inspirujete indickou a čínskou kuchyní.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Anýz celý 30 g
Koření sušené pro použití v potravinách a nápojích.
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Anýz mletý 30 g
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí
Recepty
Ingredience Postup přípavy …
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Ze všech surovin vypracujeme na vále těsto a necháme v chladu hodinu odpočinout. Poté těsto vyválíme na plát a vykrajujeme hvězdičky, které pečeme na 160 stupňů do růžova (asi 12 minut).
Suroviny:
- 200 g hladké mouky
- 120 g Hery nebo másla
- 120 g cukru
- 1 celé vejce
- 1 polévková lžíce nadrcených anýzových semínek