Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Česnek granulát 500 g

Česnek (Allium Mill.) granulovaný k přípravě salátů, dresingů, omáček, polévek, mas.

Skladem
Bohužel, zboží již nemáme.

Tento produkt již nemáme k dispozici, ale máme k němu skvělé alternativy.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 137,75 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Jednodruhové koření, pro použití v potravinách.

Informace o produktu

Použití:

při úpravě skopového masa, do uzenin, karbanátků, omáček,  polévek, při domácích zabijačkách, majonéz, salátů, do bramborových jídel

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
typická česneková
Využití v léčitelství:

je bohatý na vitamíny A, B a C, selen, vápník a jód. Snižuje krevní tlak a hladinu cholesterolu v krvi, prospívá srdci a pročišťuje cévy, proti nadýmání, proti kornatění tepen, ničí parazity ve střevech a v kombinaci s medem se používá při nachlazení a chřipce.

Pěstování:

Česnek je jedno z nejrozšířenějších koření světa. Patří mezi vytrvalé rostliny z čeledi česnekovitých (Alliaceae). Používá se po celé Evropě, Asii a Americe pro své nezaměnitelné aroma. Pravděpodobný původ česneku je střední nebo západní Asie. Jako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků)

Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje.
Barva:
krémově žlutá barva
Baleno:
sáček
Hmotnost:
500 g
Původ:
Čína

Recepty

Ingredience Postup přípavy …

Ingredience
Postup přípavy
Postup:

Předehřejte troubu na 180 °C a vyložte plech pečícím papírem. Špenát spařte ve vroucí vodě (asi 2 minuty), sceďte, nechte vychladnout, vymačkejte z něj co nejvíce vody a rozmixujte ho se žloutky, 50 g smetanového sýru, solí, moukou a kypřícím práškem. Přidejte tuhý sníh z bílků, těsto jemně promíchejte a namažte na plech.

Pečte asi 12 minut, dokud hmota neztuhne. Zbytek smetanového sýru promíchejte s česnekem, solí a tymiánem. Pracovní desku posypejte parmazánem, položte na ni do čtyř pětin sýrovou směs, posypejte rajčaty a nakonec placku opatrně zarolujte. Podávejte lehce vychlazené.

 

Pro 4 osoby:
  • 400 g čerstvého špenátu
  • 5 vajec, žloutky a bílky oddělené
  • 200 g smetanového sýru
  • sůl
  • 3 lžíce hladké mouky
  • špetka kypřícího prášku do pečiva
  • 10 až 20 g česneku granulovaného
  • 1 lžíce tymiánu
  • 20 g parmazánu, najemno nastrouhaného
  • 12 sušených rajčat, nasekaných

Alternativy

arrow-right
arrow-left

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...