Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Kmín drcený 5 kg

Vhodný do brambor, přípravě pečiva, do uzenin atd.

Skladem
807,00 Kč
720,54 Kč bez DPH
(16,14 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 766,65 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Kmín má palčivé aroma a kořeněnou, lehce nahořklou chuť, používá se na pečivo, koláče, chleba, zeleninu, zvláště pak brambory, zelí, mrkev, houby, přidává se do klobás a na pečení všech druhů mas. Výborně ochutí omáčky a polévky, pomazánky z tvarohu, dušená masa. Používá se ke konzervaci, při výrobě likérů.

Informace o produktu

Použití:

na brambory, zelí, houby, uzenin, při přípravě pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
lehce ostrá, velmi aromatická
Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
světlehnědá až hnědá
Baleno:
sáček
Hmotnost:
5 kg
Původ:
Česká republika

Recepty

Kulajda je v naší rodině oblíbeným jídlem, které se vyplatí uvařit ve velkém a přesto nikdy nezbyde.

Ingredience
Postup přípavy
Postup:

Houby očistěte a nakrájejte na středně velké kousky. Máslo rozehřejte v polévkovém hrnci a pak na něm houby 5 minut opékejte, posypejte kmínem, promíchejte, přidejte syrové brambory a zalijte litrem vody. Přidejte nové koření, celý pepř, bobkový list a vařte zhruba 20 minut. Smetanu vyklopte do mističky a rozmíchejte v ní mouku, pak ji vmíchejte do polévky a krátce zahřejte. Podle chuti osolte, okyselte octem a přidejte nasekaný kopr. Nakonec do polévky vyklepněte vejce a nechte je jen 3 až 4 minuty projít varem, potom ji stáhněte z ohně a nechte vejce dojít. Žloutky budou poloměkké a z kulajdy se stane nepřekonatelná polévka.

Pro 4 osoby:

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...