Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Pepř černý mletý 5 kg

Pepř černý (piper nigrum) mletý je vhodný na okořenění téměř všech pokrmů

Skladem
Bohužel, zboží již nemáme.

Tento produkt již nemáme k dispozici, ale máme k němu skvělé alternativy.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 1 038,35 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Jednodruhové sušené koření, pro použití v potravinách.

Informace o produktu

Použití:

na všechna masa, zvěřinu, drůbež a ryby, do uzenin, paštik, sekaných a mletých náplní, do pomazánek, salátů, studených a teplých omáček, polévek atd.

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
pálivá, silná aromaticko kořeněná
Využití v léčitelství:

podporuje trávení, stimuluje srdeční činnost, působí močopudně a kladně ovlivňuje metabolismus.

Pěstování:

Pepř černý je plod pepřovníku černého (Piper nigrum), sklizený v nedozrálém stavu. Pochází z Indie, kde se užíval už ve starověku, dnes se však pěstuje a dováží z řady dalších tropických zemí. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech světových kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což umožňuje využití více barev a chutí pepřů.

Barva:
šedohnědá
Baleno:
sáček
Hmotnost:
5 kg
Původ:
Vietnam

Recepty

Plněné kuřecí řízky po kyjevsku. Jeden z nejoblíbenějších receptů z časů carské Rusi je poměrně pracný a velmi, velmi kaloricky vydatný.

Ingredience
Postup přípavy
Postup:

Máslo utřete s česnekem, přidejte nasekanou petrželku, osolte, opepřete, promíchejte, přendejte na potravinářskou fólii nebo alobal a vytvarujte váleček. Dejte chladit do lednice. Kuřecí prsa z obou stran osolte a v každém kousku udělejte ostrým nožem kapsu. Máslo  vybalte z alobalu nebo fólie, nakrájejte ho na plátky. Do každé kapsy dejte 1 až 2 plátky a maso stiskněte k sobě. Pokud máte čas, dejte plněné kuřecí kapsy znovu chladit do lednice.  Nakonec kapsy obalte v klasickém trojobalu - mouce, lehce našlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Pomalu smažte ve vyšší vrstvě oleje, aby se maso udělalo ze všech stran. Ihned podávejte.  Nejlepší příloha k plněným řízkům jsou vařené nové brambory.

 Pro 4 osoby:

Alternativy

arrow-right
arrow-left

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...