Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Pepř černý celý 500 g

Pepř černý (piper nigrum) celý je vhodný na okořenění téměř všech pokrmů

Skladem
Bohužel, zboží již nemáme.

Tento produkt již nemáme k dispozici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 246,05 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Jednodruhové sušené koření, pro použití v potravinách.

Informace o produktu

Použití:

do polévek, omáček, marinád, rosolů, na nakládání zeleniny a hub, do uzenin, sekaných a paštik.

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
pálivá, silná aromaticko kořeněná
Využití v léčitelství:

podporuje trávení, stimuluje srdeční činnost, působí močopudně a kladně ovlivňuje metabolismus.

Pěstování:

Pepř černý je plod pepřovníku černého (Piper nigrum), sklizený v nedozrálém stavu. Pochází z Indie, kde se užíval už ve starověku, dnes se však pěstuje a dováží z řady dalších tropických zemí. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech světových kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což umožňuje využití více barev a chutí pepřů.

Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje.
Barva:
hnědočerná
Baleno:
sáček
Hmotnost:
500 g
Původ:
Vietnam

Recepty

Paštika z makrely

Domácí paštika z makrely

Ingredience
Postup přípavy
Postup:
  • Změklé máslo, citrónovou kůru, makrelu a jarní cibulku vložte do kutru a umixujte dohladka. Dejte do keramické nádoby a uhlaďte povrch.
  • Udělejte křenové máslo: našlehejte máslo s křenem a petrželkou a pak ho opatrně dejte na makrelové paté. Posypejte většími lístky petrželky a kuličkami pepře a dejte do chladničky, aby máslo ztuhlo. Podávejte s opečeným chlebem či bagetou.
Pro 4 osoby:
  • 25 g másla změklého
  • kůra z 1/2 citrónu
  • 160 g uzené makrely
  • 1 jarní cibulka nasekaná
Na křenové máslo:
  • 15 g másla přepuštěného
  • 1 lžička pálivého křenu
  • trochu petrželky + na ozdobu
  • kuličky pepře
  • chleba či bageta k podávání

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...