Jednodruhové sušené koření, pro použití v potravinách.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Pepř černý celý 500 g
Pepř černý (piper nigrum) celý je vhodný na okořenění téměř všech pokrmů
Tento produkt již nemáme k dispozici.
Pepř černý celý 50 g
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
do polévek, omáček, marinád, rosolů, na nakládání zeleniny a hub, do uzenin, sekaných a paštik.
podporuje trávení, stimuluje srdeční činnost, působí močopudně a kladně ovlivňuje metabolismus.
Pepř černý je plod pepřovníku černého (Piper nigrum), sklizený v nedozrálém stavu. Pochází z Indie, kde se užíval už ve starověku, dnes se však pěstuje a dováží z řady dalších tropických zemí. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech světových kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což umožňuje využití více barev a chutí pepřů.
Recepty
Domácí paštika z makrely
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
- Změklé máslo, citrónovou kůru, makrelu a jarní cibulku vložte do kutru a umixujte dohladka. Dejte do keramické nádoby a uhlaďte povrch.
- Udělejte křenové máslo: našlehejte máslo s křenem a petrželkou a pak ho opatrně dejte na makrelové paté. Posypejte většími lístky petrželky a kuličkami pepře a dejte do chladničky, aby máslo ztuhlo. Podávejte s opečeným chlebem či bagetou.
Pro 4 osoby:
- 25 g másla změklého
- kůra z 1/2 citrónu
- 160 g uzené makrely
- 1 jarní cibulka nasekaná
Na křenové máslo:
- 15 g másla přepuštěného
- 1 lžička pálivého křenu
- trochu petrželky + na ozdobu
- kuličky pepře
- chleba či bageta k podávání