Jednodruhové sušené koření nejvyšší kvality, pro použití v potravinách.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Pepř černý mletý extra 25 kg
Pepř černý koření lepší kvality (piper nigrum) mletý je vhodný na okořenění téměř všech pokrmů
Tento produkt již nemáme k dispozici.
Pepř černý mletý extra 50 g
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
na všechna masa, zvěřinu, drůbež a ryby, do uzenin, paštik, sekaných a mletých náplní, do pomazánek, salátů, studených a teplých omáček, polévek atd.
podporuje trávení, stimuluje srdeční činnost, působí močopudně a kladně ovlivňuje metabolismus.
Pepř černý je plod pepřovníku černého (Piper nigrum), sklizený v nedozrálém stavu. Pochází z Indie, kde se užíval už ve starověku, dnes se však pěstuje a dováží z řady dalších tropických zemí. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech světových kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což umožňuje využití více barev a chutí pepřů.
Recepty
Plněné kuřecí řízky po kyjevsku. Jeden z nejoblíbenějších receptů z časů carské Rusi je poměrně pracný a velmi, velmi kaloricky vydatný.
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Máslo utřete s česnekem, přidejte nasekanou petrželku, osolte, opepřete, promíchejte, přendejte na potravinářskou fólii nebo alobal a vytvarujte váleček. Dejte chladit do lednice. Kuřecí prsa z obou stran osolte a v každém kousku udělejte ostrým nožem kapsu. Máslo vybalte z alobalu nebo fólie, nakrájejte ho na plátky. Do každé kapsy dejte 1 až 2 plátky a maso stiskněte k sobě. Pokud máte čas, dejte plněné kuřecí kapsy znovu chladit do lednice. Nakonec kapsy obalte v klasickém trojobalu - mouce, lehce našlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Pomalu smažte ve vyšší vrstvě oleje, aby se maso udělalo ze všech stran. Ihned podávejte. Nejlepší příloha k plněným řízkům jsou vařené nové brambory.
Pro 4 osoby:
- 4 kuřecí prsa
- 150 g změklého másla
- 3 stroužky česneku
- 70 g petrželky
- sůl
- pepř černý mletý
- 120 g hladké mouky
- 3 rozšlehané vejce
- 200 g strouhanky
- olej na smažení