Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Pepř černý mletý extra 25 kg

Pepř černý koření lepší kvality (piper nigrum) mletý je vhodný na okořenění téměř všech pokrmů

Skladem
Bohužel, zboží již nemáme.

Tento produkt již nemáme k dispozici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 8 193,75 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Jednodruhové sušené koření nejvyšší kvality, pro použití v potravinách.

Informace o produktu

Použití:

na všechna masa, zvěřinu, drůbež a ryby, do uzenin, paštik, sekaných a mletých náplní, do pomazánek, salátů, studených a teplých omáček, polévek atd.

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
pálivá, silná aromaticko kořeněná
Využití v léčitelství:

podporuje trávení, stimuluje srdeční činnost, působí močopudně a kladně ovlivňuje metabolismus.

Pěstování:

Pepř černý je plod pepřovníku černého (Piper nigrum), sklizený v nedozrálém stavu. Pochází z Indie, kde se užíval už ve starověku, dnes se však pěstuje a dováží z řady dalších tropických zemí. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech světových kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což umožňuje využití více barev a chutí pepřů.

Barva:
šedohnědá
Baleno:
pytel
Hmotnost:
25 kg
Původ:
Vietnam

Recepty

Plněné kuřecí řízky po kyjevsku. Jeden z nejoblíbenějších receptů z časů carské Rusi je poměrně pracný a velmi, velmi kaloricky vydatný.

Ingredience
Postup přípavy
Postup:

Máslo utřete s česnekem, přidejte nasekanou petrželku, osolte, opepřete, promíchejte, přendejte na potravinářskou fólii nebo alobal a vytvarujte váleček. Dejte chladit do lednice. Kuřecí prsa z obou stran osolte a v každém kousku udělejte ostrým nožem kapsu. Máslo  vybalte z alobalu nebo fólie, nakrájejte ho na plátky. Do každé kapsy dejte 1 až 2 plátky a maso stiskněte k sobě. Pokud máte čas, dejte plněné kuřecí kapsy znovu chladit do lednice.  Nakonec kapsy obalte v klasickém trojobalu - mouce, lehce našlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Pomalu smažte ve vyšší vrstvě oleje, aby se maso udělalo ze všech stran. Ihned podávejte.  Nejlepší příloha k plněným řízkům jsou vařené nové brambory.

 Pro 4 osoby:

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...