Vážení zákazníci, během nadcházejících svátků – v pátek 29. 3. a pondělí 1. 4. bude na naší prodejně ZAVŘENO. Přejeme vám krásné prožití Velikonoc a bohatou pomlázku.

Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Nové koření celé 100 g

Vhodné do polévek, omáček, marinád a k nakládání okurek.

Bohužel, zboží již nemáme.

Tento produkt již nemáme k dispozici, ale máme k němu skvělé alternativy.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 87,40 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Nové koření má palčivou, příjemně kořennou a mírně nasládlou chuť, používá se především do polévek, omáček a marinád. Je vhodné k dochucení ryb a dalších druhů mas, přidává se také do sladkého pečiva, pudinků a cukroví.

Informace o produktu

Použití:

do pikantních omáček, paštik, rosolů, na nakládání zeleniny, okurek, do rybích marinád, pod zvěřinu

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
příjemně kořeněná, palčivá
Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
světlehnědá až do hněda
Baleno:
sáček
Hmotnost:
100 g
Původ:
Mexiko

Recepty

Máte doma hodně paprik a nevíte, co s nimi? Připravte si doma tuto obědovou klasiku.

Ingredience
Postup přípavy
Postup:

Mleté maso, zchladlou rýži, cibuli, česnek, vejce, sůl a koření promíchejte v míse. Nejlépe rukama, aby se všechny přísady dokonale prolnuly. Z paprik odřízněte vršky i se stopkou (nevyhazujte) a zbavte je semen a osemení.

Masovou směsí důkladně naplňte papriky a přiklopte odříznutými vršky. Pak je vyskládejte do vymazaného pekáčku, velmi mírně podlijte, poklaďte hoblinami másla a pečte při 180 °C zhruba 20 minut.

Mezitím udělejte omáčku. Na lžíci másla nechte zesklovatět cibulku, po chvíli přisypejte cukr a nechte zkaramelizovat. Přidejte skořici, asi minutu až dvě opékejte, vhoďte bobkové listy a nové koření celé, chvíli opékejte, vlijte passatu a po 3 minutách i vývar. Chvíli vařte. V hrnečku mléka rozmíchejte mouku a pak vlijte k omáčce. Vařte 15 minut do zhoustnutí. Omáčku dochuťte solí, cukrem a citrónovou šťávou a vložte do ní upečené papriky.

Pro 4 až 6 osob:
Na omáčku:

Alternativy

arrow-right
arrow-left

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...