Jednodruhové koření, pro použití v potravinách.
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Česnek granulát 1 kg
Česnek (Allium Mill.) granulovaný k přípravě salátů, dresingů, omáček, polévek, mas
Tento produkt již nemáme k dispozici.
Česnekový granulát 100 g
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Česnekový granulát 5 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Česnekový granulát 25 kg
Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
při úpravě skopového masa, do uzenin, karbanátků, omáček, polévek, při domácích zabijačkách, majonéz, salátů, do bramborových jídel
je bohatý na vitamíny A, B a C, selen, vápník a jód. Snižuje krevní tlak a hladinu cholesterolu v krvi, prospívá srdci a pročišťuje cévy, proti nadýmání, proti kornatění tepen, ničí parazity ve střevech a v kombinaci s medem se používá při nachlazení a chřipce.
Česnek je jedno z nejrozšířenějších koření světa. Patří mezi vytrvalé rostliny z čeledi česnekovitých (Alliaceae). Používá se po celé Evropě, Asii a Americe pro své nezaměnitelné aroma. Pravděpodobný původ česneku je střední nebo západní Asie. Jako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků)
Recepty
Ingredience Postup přípavy …
Ingredience
Postup přípavy
Postup:
Předehřejte troubu na 180 °C a vyložte plech pečícím papírem. Špenát spařte ve vroucí vodě (asi 2 minuty), sceďte, nechte vychladnout, vymačkejte z něj co nejvíce vody a rozmixujte ho se žloutky, 50 g smetanového sýru, solí, moukou a kypřícím práškem. Přidejte tuhý sníh z bílků, těsto jemně promíchejte a namažte na plech.
Pečte asi 12 minut, dokud hmota neztuhne. Zbytek smetanového sýru promíchejte s česnekem, solí a tymiánem. Pracovní desku posypejte parmazánem, položte na ni do čtyř pětin sýrovou směs, posypejte rajčaty a nakonec placku opatrně zarolujte. Podávejte lehce vychlazené.
Pro 4 osoby:
- 400 g čerstvého špenátu
- 5 vajec, žloutky a bílky oddělené
- 200 g smetanového sýru
- sůl
- 3 lžíce hladké mouky
- špetka kypřícího prášku do pečiva
- 10 až 20 g česneku granulovaného
- 1 lžíce tymiánu
- 20 g parmazánu, najemno nastrouhaného
- 12 sušených rajčat, nasekaných