Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Cibule granulovaná jemná 500 g

Bohužel, zboží již nemáme.

Tento produkt již nemáme k dispozici, ale máme k němu skvělé alternativy.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 144,40 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Nemáme-li po ruce čerstvou cibuli a chceme přesto něco dobrého uvařit, stejně dobře nám poslouží varianta granulované cibule. Používáme ji všude tam, kam se dává cibule běžně – do různých gulášů, pod maso, zeleninu, do pomazánek, omáček či polévek. Výborně se také hodí na pizzu.

Použití: jako základ mnoho omáček, gulášů, polévek, atd. - tepelným opracováních se chuť cibule změní do sladka.
Hmotnost: 500 g
Původ: Čína
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, hořčice, celeru, sezamu, vejce, mléka.

Barva:

Krémově žluté barvy

Využití v léčitelství:

Obsahuje řadu vitamínů, minerálů. Stimuluje, vyvažuje činnost žláz, odbourává tuky, je vhodná při nechutenství, arterioskleróze, potížích při zažívání, astmatu, zánětu močového měchýře, cukrovce, zácpě a při vysokém tlaku. Červená cibule také snižuje křehkost cévních stěn.

Pěstování:

Cibule obecná se pěstuje v mnoha různých odrůdách, lišících se tvarem i barvou. Pěstuje se ze semen nebo, aby vyrostla velká, ze sazeničky. Sazečky jsou malé cibulky vypěstované ze semen během léta, které se na podzim sklízejí, přes zimu uchovávají při teplotě kolem 23 °C a na jaře opět sázejí. Tímto teplým skladováním rostlinu oklameme, takže nevykvete a cibule vyroste do velkých rozměrů.

Recept:  Slaninové vdolečky s cibulí a sýrem

250 ml teplé vody
2 lžičky soli
45 g oleje
500-600 g hladké mouky
30 g čerstvého droždí
2 lžičky cukru
Náplň:
anglická slanina
strouhaný sýr
hodně cibule
Vykynuté těsto rukama propracujeme, rozdělíme na asi 6 - 7 dílků, z každého vyválíme placku velkou asi jako 1,5 dlaně a tu dáme vykynout na plech s pečícím papírem. Pak pomašlujeme vejcem, položíme na něj plátek anglické, hromádku cibule, zasypeme strouhaným sýrem a ve vyhřáté troubě (asi 180°C) upečeme.
Jsou výborné vlažné i studené.

 

Informace o produktu

Dávkování:
dle chuti
Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje.

Alternativy

arrow-right
arrow-left

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...