Vážení zákazníci, během nadcházejících svátků – v pátek 29. 3. a pondělí 1. 4. bude na naší prodejně ZAVŘENO. Přejeme vám krásné prožití Velikonoc a bohatou pomlázku.

Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Bazalka 50 g

Vhodná na pizzu, kuře, do salátů atd.

Skladem
22,40 Kč
20,00 Kč bez DPH
(44,80 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 21,28 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Bazalka silně voní a má chuť podobnou majoránce, ale výraznou a ostřejší, dodá nezaměnitelnou chuť těstovinám, pizze, polévkám, fazolím a salátům. Bazalka je hlavní přísadou tradiční italské omáčky pesto. Je vynikající v kombinaci s rajčaty, mozzarellou nebo česnekem. Vhodná je také na kuře, k rybě, do karbanátků a bylinkového másla.

Informace o produktu

Použití:

do rajčatové omáčky, kečupů, salátů, rybích pokrmů, čerstvou na chleba a na omáčku s těstovinami, do masových pokrmů a uzenin, do ragú, zeleninových omáček, jídel ze syrové zeleniny, do bylinkového másla, do omelet

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
silně voní a má chuť podobnou majoránce, ale výraznou a ostřejší
Skladování:
v suchu bez přímého slunečního svitu a tepelného zdroje
Barva:
zelená
Baleno:
sáček
Hmotnost:
50 g
Původ:
Egypt

Recepty

losos na bazalce

Ingredience Postup přípavy …

Ingredience
Postup přípavy
Postup:

Čerstvého lososa nakrájíme na porce, pokapeme šťávou z poloviny limetky, trochu osolíme a necháme minimálně 1/2 hodiny v lednici odležet. Pánev vymažeme máslem, rozpálíme tak, aby se máslo nepřepalovalo, lososa osušíme a vložíme na pánev, pečeme 4 - 5 minut z každé strany. Maso musí zůstat uvnitř růžové. Když se maso lososa peče, bazalku utřeme ze zbytkem másla. Před dopečením jím potřeme porce lososa. Lososa na másle s bazalkou podáváme s bramborem.

Suroviny:
  • 1 špetka soli
  • 5 g sušené bazalky
  • 0,5 ks limetky
  • 4 lžíce másla
  • 0,5 kg čerstvého lososa

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...