Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Kmín mletý 25 kg

Vhodný na pečení, do brambor i k masu, ale také k dochucení polévek, ryb, salátů nebo kyselého zelí.

Skladem
3 136,00 Kč
2 800,00 Kč bez DPH
(12,54 Kč/100g)
Ihned k odeslání

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.

sale
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 2 979,20 Kč
question
Sleva pro členy Herold klubu
gift
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku

Nakupujete u nás, protože

clock Rychlé a spolehlivé dodání
truck2 Doprava nad 5 000,00 Kč ZDARMA
house Více než 99% produktů ihned k dispozici
hand Dodáváme řezníkům a uzenářům v ČR a SK

Popis produktu

Kmín má kořenitou, velmi výraznou, někdy až pikantní chuť s poněkud hořkým podtónem a pronikavou vůní, používá se především do brambor i k masu, ale také k dochucení polévek, ryb, salátů nebo kyselého zelí.

Informace o produktu

Použití:

do polévek, omáček, pod maso a na pečená masa. Dále také do pečiva, při vaření brambor a zelí, do pomazánek

Dávkování:
dle chuti
Chuť a vůně:
lehce ostrá, velmi aromatická
Využití v léčitelství:

má prvotřídní větropudné účinky, podněcuje činnost střev a žaludku, čímž uvolňuje zastavené trávení. Ženám pomáhá při menstruačních bolestech a chudokrevnosti.

Pěstování:

Kmín je dvouletá bylina. V prvním roce je vysoká dvacet centimetrů, v druhém roce naroste až šedesát centimetrů a do šířky třicet centimetrů. Svěže zelené listy jsou dělené v jemné úkrojky a podobají se listům mrkve. Roste planě na lukách, mezích a pastvinách ve střední Evropě, na Sibiři a v Asii.

Barva:
světlehnědá až hnědá
Baleno:
pytel
Hmotnost:
25 kg
Původ:
Česká republika

Recepty

Ingredience Postup přípavy …

Ingredience
Postup přípavy
Postup:

Udělejte dip: všechny ingredience smíchejte, osolte a dejte do lednice. Kapří filety pokapejte citrónovou šťávou a nechte 10 minut odležet. Pak rybu nakrájejte na centimetr široké proužky - kapří hranolky. Všechny přísady na marinádu našlehejte v misce, přidejte 100 ml vody a obalte v ní kapří hranolky. Nechte 3 až 4 hodiny marinovat. Pak obalujte v mouce smíchané se solamylem a paprikou a smažte v oleji.

Pro 4 osoby:
  • 600 g kapřích filetů + citrónová kůra
  • 100 g hladké mouky + 60 g solamylu
  • 1/2 lžičky pálivé papriky
  • slunečnicový olej
Na marinádu:
Na limetkovokoprový dip:
  • 140 g majonézy
  • 2 stroužky česneku, rozmělněné nožem
  • 2 lžíce nasekaného čerstvého kopru
  • šťáva z 1/2 limetky 

Naposledy jste prohlíželi

arrow-up
Čekejte prosím...