Dip k masu i zelenině, který si připravíte sami z několika málo základních surovin.
Největší e-shop s potřebami pro řezníky a kuchaře v ČR a SK
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Dip omáčka papriková 100 g Red Pepper Lay
Grilování bez dipů není grilování
Bohužel, zboží již nemáme.
Tento produkt již nemáme k dispozici.
Registrujte se a získtejte 5 % SLEVU!
Cena pro registrované 84,55 Kč
Sleva pro členy Herold klubu
+ Ke každé objednávce nad 1 000,00 Kč dárek * Dárek si vložíte do objednávky v košíku
Nakupujete u nás, protože
Popis produktu
Informace o produktu
Použití:
ke grilovacím klobásám, grilovanému masu a zelenině, smaženým kuřecím nebo krůtím nugetám.
Výrobní postup: Red pepper smícháme s cukrem a rozpustíme ve vodě, vše zahříváme na teplotu 95°C. Do ohřáté směsi přidáme ocet a znovu zahřejeme na 95°C. Hotovou omáčku necháme zhoustnout v lednici. Takto připravený Dip lze smíchat v poměru 1:1 s kvalitní majonézou a tím připravíme další variace omáček vhodné ke grilovanému masu, zelenině nebo klobásám.
Dávkování:
430 g studené vody, 400 g cukru krupice, 110 g vinného octu 10%, 60 g kořenící směsi Red pepper
Recept na e-mail:
ano
Složení:
paprikový granulát, zahušťovadlo: škrob modifikovaný bramborový, Guma guar, Xanthan, Pektiny; cukr, kořenící extrakt.
Baleno:
sáček
Hmotnost:
100 g
Původ:
Německo