Bylinky marináda, ochucovadlo používáme na maso tak, že plátky masa potřeme z obou stran, kostky promícháme a necháme v chladnu uležet. Dále grilujeme, nebo opékáme.
Použití: | žebírka, steaky a grilovacích specialit |
Složení: | rostlinný olej a tuk, sůl, koření, bylinky, kořenící látky, cukr, aroma koření. |
Dávkování: | 60 až 80g na 1 kg masa, nebo 100g na drobné kousky. |
Hmotnost: | 3,5 kg |
Baleno: | vědro |
Původ: | Německo |
Recept: Masový špíz ZAHRADNICE |
Suroviny: Libové vepřové maso nakrájené na kostičky Předvařené brambory Fazolové lusky Plátky uzené slaniny Postup: Vepřové maso potřít marinádou Krauter. Brambory a fazolky obalit vždy polovinou plátku uzené slaniny a napichovat na špejle střídavě s kousky masa. |