Mariclean Orange marináda, ochucovadlo používáme na maso tak, že plátky masa potřeme z obou stran, kostky promícháme a necháme v chladnu uležet. Dále grilujeme, nebo opékáme.
Použití: | na masové a rybí speciality |
Složení: | ztužený rostlinný tuk, rostlinný olej, koření, mořská sůl, cukr, pomerančový koncentrát, pomerančová kůra - granulát, přírodní aroma. |
Dávkování: | 80 až 100 g na 1 kg masa |
Hmotnost: | 3,5 kg |
Baleno: | vědro |
Původ: | Německo |
Recept: Jarní vepřová pečeně |
Suroviny: Vykostěné nakrojené vepřové karé, mozzarella nakrájená na plátky, blanšírovaný pórek. Postup: Vepřové karé v rovnoměrném odstupu 3krát podélně naříznout až do středu. Naříznutá místa potřít marinádou Pomeranč a Pepř, do těchto naříznutých míst vložit pórek a mozzarellu. Jednotlivě svázat, zvnějšku rovněž potřít marinádou Pomeranč a Pepř. |