Meruňka a Rozmarýn marináda, ochucovadlo používáme na maso tak, že plátky masa potřeme z obou stran, kostky promícháme a necháme v chladnu uležet. Dále grilujeme, nebo opékáme.
Použití: | žebírka, steaky, kuřecí maso a grilovacích specialit |
Složení: | řepkový olej, rostlinné tuky, meruňková šťáva z koncentrátu, cukr, mořská sůl, koření, prášek z plodu rakytníku, přírodní aroma, rozmarýn. |
Dávkování: | 80 až 100 g na 1 kg steaku , nebo 100 g na drobné kousky. |
Chuť: | nasládlá jemně pikantní chuť |
Hmotnost: | 3,5 kg |
Baleno: | vědro |
Původ: | Německo |
Recept: Kuře Jaipur |
Suroviny: 800 g kuřecích prsíček 40 g mandlových lupínků 40 g rozinek 120 g cibule nakrájená, namočená a odkapaná Postup: Kuřecí prsa nakrájet na kostičky, vmíchat marinádu Meruňku a Rozmarýn a zlehka přimíchat zbývající suroviny. |