Opečený Česnek marináda, ochucovadlo používáme na maso tak, že plátky masa potřeme z obou stran, kostky promícháme a necháme v chladnu uležet. Dále grilujeme, nebo opékáme.
Použití: | žebírka, steaky a grilovacích specialit |
Složení: | rostlinný olej a ztužený tuk, koření ( s celerem ), jedlá sůl s jódem, kořenící látky, bylinky, kořenící extrakt. |
Dávkování: | 60 až 80 g na 1 kg masa, nebo 100 g na drobné kousky. |
Hmotnost: | 3,5 kg |
Baleno: | vědro |
Původ: | Německo |
Upozornění pro alergiky na celer |
Recept: Slaninové rolky |
Suroviny: Vykostěné vepřové maso Uzené maso nakrájené na plátky Paprika, červené feferonky, fazolové lusky Jägermett Postup: Z vepřového nakrájet na nářezovém stroji tenké plátky, tyto rozložit na celou plochu a lehce potřít marinádou Pečený česnek, do jednoho plátku uzeného masa zarolovat 4 až 5 fazolových lusků, papriku nebo feferonky, zabalit do rolády a zavázat. Vnější část rolády rovněž potřít kořením Pečený česnek a ozdobit kořením Jägermett. |