Koh Chang marináda, ochucovadlo používáme na maso tak, že plátky masa potřeme z obou stran, kostky promícháme a necháme v chladnu uležet. Dále grilujeme, nebo opékáme.
Použití: | žebírka, steaky a grilovacích specialit |
Složení: | rostlinný olej a tuk, jedlá sůl s jódem, koření, kořenící látky, třtinový cukr, cibule, paprika, prášek z kokosového mléka, sezamové semínko, bylinky, aromata. |
Dávkování: | 60 až 80 g na 1 kg masa, nebo 100 g na drobné kousky |
Hmotnost: | 3,5 kg |
Baleno: | vědro |
Původ: | Německo |
Recept: Pánev s vepřovým masem Koh - Chang |
Suroviny: 600 g Vepřového masa nakrájeného na nudličky 200 g Červené papriky nakrájené na tenké proužky 50 g klíčků fazolí mungo 100 g nesolených arašídů 50 g cibule krájená, namočená a odkapaná Postup: Na nudličky nakrájené vepřové maso smíchat s marinádou Koh - Chang lehce přimíchat zbývající přísady. |