66 marináda, ochucovadlo používáme na maso tak, že plátky masa potřeme z obou stran, kostky promícháme a necháme v chladnu uležet. Dále grilujeme, nebo opékáme.
Použití: | žebírka, steaky a grilovacích specialit |
Složení: | rostlinný olej a ztužený tuk, jedlá sůl, koření, kořenící látky, aroma (s mléčným výrobkem). |
Dávkování: | 60 až 80 g na 1 kg masa , nebo 100 g na drobné kousky. |
Hmotnost: | 3,5 kg |
Baleno: | vědro |
Původ: | Německo |
Recept: Vepřové filé Gourmet |
Suroviny: Plátky vepřového file Uzený bůček bez kůže, nakrájený na tenko Postup: Vepřové file natřít marinádou 66 a poté ho obalit slaninou. Upevnit párátky a ozdobit podle libosti. |