Kniha České masné výrobky

Více informací
Cena bez DPH: 525,45
Cena s 10% DPH: 578,00 Kč /kus
Dostupnost: Skladem

Varianty

Kniha Slovenské masné výrobky Kniha Slovenské masné výrobky
Cena s DPH: 539,00 Kč
Dostupnost: Skladem
Kniha Domácí řeznická kuchařka Kniha Domácí řeznická kuchařka
Cena s DPH: 299,00 Kč
Dostupnost: Skladem
Kniha Domácí zabijačka Kniha Domácí zabijačka
Cena s DPH: 220,00 Kč
Dostupnost: Skladem

ČESKÉ MASNÉ VÝROBKY

Kniha obsahuje 253 receptur (norem) klasických českých uzenářských výrobků, členěných do obvyklých sortimentních skupin: drobné masné výrobky (34 druhů), měkké salámy (47 druhů), trvanlivé masné výrobky (28 druhů), speciální masné výrobky (42 druhů), vařené masné výrobky (37 druhů), pečené masné výrobky (4 druhy), ostatní masné výrobky (14 druhů) a konzervy (47 druhů). V každé receptuře je uvedeno, z jakých surovin a přísad se výrobek míchá, jak jsou základní suroviny upraveny, do jakých obalů se plní dílo i jakou má mít výrobek hmotnost. Receptury jsou doplněny výrobními postupy. Dávkování surovin a přísad je rozepsáno pro výrobu 100 kg hotového vychlazeného výrobku. Vyhledávání receptur v knize usnadňují abecední a jmenný rejstřík. V závěru knihy naleznete i matematické postupy, používané při přepočtech receptur na konkrétní vyráběné množství výrobku.Kniha má formát A4.

Obsah knihy najdete v návodu
  • Původ:
    Česká republika

Nebyly nalezeny žádné položky!