Přejít na navigaci Přejít na obsah Přejít na podmenu

broušení nožů

Jaroslav Kocurek
Tue 31.10.2017   18:05

co by jste mi doporučili,nebo jaký typ brusky na nože?Díky

Reagovat
    • pepa
      Wed 1.11.2017   09:03

      Zdravím, já si řeznické nože brousím sám na brusným kamenu. Z jedné strany je hrubší, z druhé jemný. Na brusce si je jen zřídka kdy lehce přejedu pro zeslabení materiálu, ale musí se to umět, aby se ostří nespálilo. Pak to stejně obtahuju na zmiňovaném brusném kamenu. Výsledek je, že nůž je ostrý jako břitva a drží ostří.

      Reagovat
      • Jaroslav Kocurek
        Thu 2.11.2017   18:55

        Díky za info,taky nože brousím na kamení,ale chtěl jsem vědět,zda el.bruska,a jaká?

        Reagovat
        • pepa
          Fri 3.11.2017   19:25

          Stačí dvou kotoučová stolní bruska.V obi se dá koupit za par korun.Brusný kotouč co nejemnější.Dělají i brusky kde na jedné straně jsou otáčky rychlé,na druhé pomalé.

          Reagovat
    • Martin Riha
      Sun 19.11.2017   08:20

      Čau Jaro,všude v Evropě se v masokombinátech používá Superschliff od firmy MADO.Je to jednoduchej a za mě top přístroj.Snad ti rada od řezníka pomůže

      Reagovat

Copyright © Herold řeznické potřeby s.r.o.

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web