Přejít na navigaci Přejít na obsah Přejít na podmenu

uzení klobás

Václav Sova
Tue 31.10.2017   17:04

Proč mi klobásy po okraji oschnou až stvrdnou

Reagovat
    • Jirka
      Wed 1.11.2017   16:29

      Bud je moc velka teplota nebo malo naplnene strivko.Pri plneni pridrzovat strivko na plničce aby se klobaska dotahla.Pri michani podle objemu pridavam vodu.Udit max.do 60 stupnu a douzovat  tak 30-40 stupnu,Muze to byt vice aspektu ale to by bylo na vicero povidani snad jsem pomohl nekdo bude mit trebas jiny nazor .Tak uzeni zdar.

      Reagovat

      • Sun 3.12.2017   17:38

        Dobrý den,Dělám podle vašeho receptu staromadarske klobásky.(čabajky) chci se zeptat musí se i vařit jak je v receptu,nebo stačí je jen 6 hodinek udit do 70 stupňů...???

        Reagovat
        • Herold řeznické potřeby
          Tue 5.12.2017   07:12

          Dobrý den, samozřejmě, že je stačí jen vyudit. S pozdravem, Herold řeznické potřeby

          Reagovat
    • Stano
      Tue 27.3.2018   09:20

      Odporúčam údiť studeným dymom do 30°

      Reagovat

Copyright © Herold řeznické potřeby s.r.o.

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web