Přejít na navigaci Přejít na obsah Přejít na podmenu

Starter

Štěpán
Wed 22.3.2017   11:18

Ahoj řezníci.  Jakou funkci má starter . Chci se pustit do výroby Loveckého salámu.  A na co bych si měl dát při výrobě pozor. Děkuji za info. 

Reagovat
    • Herold řeznické potřeby
      Mon 3.4.2017   07:37

      Dobrý den, startovací kultura slouží ke stabilizaci, vybarvení, ovlivnění hodnoty PH a typické chuti vyrobků fermentovaných (studeným kouřem). Můžete se samozřejmě pustit do výroby bez startovací kultury, salám bude určitě chutnat, ale něco tomu bude chybět (-:. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o.  

      Reagovat
    • Ales psota
      Tue 17.10.2017   22:04

      Dej na jedno kilo masa 150g lovecaku at to natartuje a je to ok

      Reagovat
      • David schneider
        Wed 2.1.2019   19:18

        Skvěla rada.dekuji i Já. Proc používat zbytečný chemie, když ji je všude dost.skvely typ.

        Reagovat

Copyright © Herold řeznické potřeby s.r.o.

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web