Přejít na navigaci Přejít na obsah Přejít na podmenu

Umělá nebo přírodní?


Thu 23.4.2015   13:47

Zdravim, mam takovy dotaz. Nikde jsem nenasel uspokojujici odpoved na tuto otazku. V cem je hlavni rozdil? V cem jsou prirodni streva lepsi, nez umela a opacne? Nemam moc zkusenosti, tak prosim o radu. Diky

Reagovat

    • Thu 14.5.2015   15:17

      Já mám zkušenost s obojím. Přírodní střeva jsem měla nasolená a zmrazená - byl problém odebrat menší množství, rozmrazit, odsolit - zbytek jsem musela znovu nasolit a zamrazit. Bylo to pracné a patlavé. S umělými střevy se mi pracovalo snadno, ale třeba špekáčky a párky jsem musela před jídlem "vybalit", protože jsem asi nevybrala správně nebo jsem nebyla ochotná jíst umělé střevo. Budu ráda když se ozve ještě někdo zkušenější, než jsem já.

      Reagovat

      • Sun 28.6.2015   16:08

        Dobrý den, umělá střeva používám pouze na salámy. Na špekáčky používám hovězí a na klobásy vepřová. Výhoda je v tom že to co děláte v přírodním střívku nemusíte loupat. Umělá střívka mají zase tu výhodu že se vyrábí velké množství průměrů i délek tak že si každý vybere přesně to to mu vyhovuje. Štefl

        Reagovat
      • Jarda Šíma
        Sat 8.9.2018   02:16

        Zdravím,žádné mražení střev.Já je uchovávám v lednici buď ve sklenici-střívka pořásně posolím a ještě dám sůl na dno a pak zasypu-sůl nestojí nic. Uchovávám měsíce.

        Reagovat

Copyright © Herold řeznické potřeby s.r.o.

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web