Přejít na navigaci Přejít na obsah Přejít na podmenu

Zašpejlovaná střeva-jitrnice-jelita

Stanislav Burian
Tue 14.11.2017   10:22

Dobrý den.Objednal jsem si letos poprvé na zabíjačku tyto střeva,chtěl jsem se zeptat zda má někdo s tímto produktem zkušenosti,co se týká praskání při vaření hotových výrobků a jak dlouho před plněním se mají tyto střeva namočit.Děkuji za odpověď.

Reagovat
    • Kocpa
      Sat 9.12.2017   10:09

      Není možno poradit, když se neví o jaká střeva jde. O umělá, nebo přírodní? Dodejte další info.

      Reagovat
    • Herold řeznické potřeby
      Sun 10.12.2017   10:08

      Dobrý den, namáčení přírodních střev, je na stránkách u každého produktu. Všeobecně platí, že se přírodní střeva den před použitím opláchnou ve studené vodě od soli a namočí na 24 hod. do studené vody. Toto namáčení odpadá u střev lákovaných. Před výrobou se cca. na hodinu namočí do vlažné vody, po hodině se voda slije, svazek se roztáhne, napustí opět vlažná voda a jde se plnit. Střeva musí být rozmočená (pružná) a kluzká (slizká), v případě že nejsou, musí se ve vlažné vodě ponechat déle. U přírodních střev se musí hlídat teplota vaření do 75 °C, střeva vydrží samozřejmě teplotu vyšší, ale krátkodobě, jakmile je teplota dlouhodobě vyšší, dojde k rozvaření střev a popraskání (vytečení) jitrnic a jelit. To samé platí o namáčení přírodních střev před výrobou, jakmile se na střeva místo vlažné vody, napustí voda vařící, dojde ke spaření střev, které jsou pro další použití nepoužitelná. S pozdravem, Herold řeznické potřeby     

      Reagovat

Copyright © Herold řeznické potřeby s.r.o.

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web