Přejít na navigaci Přejít na obsah Přejít na podmenu

párky

tajovský
Mon 20.3.2017   11:17

jak udit aby nebylo střevo tuhé na skus

Reagovat
    • Pavel Kocúr
      Tue 28.3.2017   08:11

      Zkuste navštívit mou skupinu uzenářů na faceboku https://www.facebook.com/groups/1439400766282444/

      Reagovat
    • Herold řeznické potřeby
      Thu 30.3.2017   07:38

      Dobrý den, tomuto jevu se při domácí výrobě nedá moc zabránit. Doporučujeme, klobásy, nebo párky v udírně zabarvit do zlatova, odvařit, klobásy a popřípadě hrubozrnné párky vrátit zpět na osušení do udírny, párky s jemným dílem po odvaření ihned vychladit ve studené vodě. Čím déle výrobek v přírodním střevu (nejvíce problémové jsou skopové), nebo umělém udíte (párkové kolagenní střeva), se střevo vytvrzuje. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o.

      Reagovat

Copyright © Herold řeznické potřeby s.r.o.

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web