Přejít na navigaci Přejít na obsah Přejít na podmenu

Vinné klobásy


Wed 19.12.2018   19:01

Dobrý den. Dělám si vlastní vinné klobásy. Jak docílit aby zůstaly růžové? Pomůže mi praganda? Děkuji za radu!

Reagovat
    • Jarda
      Sun 23.12.2018   21:45

      Zdravím ,po nasolení masa čistou pragandou zůstávají výrobky růžového vzhledu. Otázka je proč zrovna u vinných klobás kladete důraz na růžovou barvu. Dělám je taky, dávám čistou sůl, v kutru všechny suroviny vykutruji a mám poctivé vinné klobásy z masa bez chemie. Jinak pro lepší chuť dávám mimo hovězího, vepřového masa, taky králičí z vlastního chovu. Každý kdo ochutnal, si pochvaloval jak jsou super. S kupovanýma se to nedá porovnávat.

      Reagovat

Copyright © Herold řeznické potřeby s.r.o.

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web