Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Články

Umělá střeva a jejich role v masných výrobcích

04.10.2023

Balení masa a masných výrobků je stále rozvíjející se obor, který zahrnuje klíčový technologický postup ve výrobě potravin.  Je to důležitý proces k…

Gastronádoby: rozměry a provedení

29.08.2023

Gastronádoby jsou důležitou součástí vybavení každé profesionální kuchyně. Díky jejich širokému využití jsou nepostradatelnou pomůckou při přípravě a…

Barevné kódování v HACCP

16.03.2022

Barevné kódování je efektivní způsob, jak zabránit křížové kontaminaci.

Premier Plus

Druhy kuchyňských nožů a na co je používat?

10.02.2022

Krátké shrnutí těch nejzákladnějších a nejpoužívanějších kuchyňských nožů.

Přírodní střeva a jejich použití

17.02.2021

Oblíbenost přírodních střev spočívá hlavně pro jejich přirozené a nenahraditelné vlastnosti.

arrow-up
Čekejte prosím...