Přejít na navigaci Přejít na obsah Přejít na podmenu

Zabijačkový prejt

07.11.2013 | Recepty - Recepty na zabijačku

Ingredience:

  • vepřové plíce a srdce
  • 250 g ovaru
  • 100 g vepřových jater
  • 2 žemle
  • špetka majoránky
  • mletý pepř, nového koření
  • 1-2 stroužky česneku
  • sůl
  • špetka zázvoru
  • 4-6 lžic masového vývaru
  • 50 g sádla Vepřové plíce

Postup:

Srdce a ovar uvaříme, umeleme na masovém strojku, přidáme drobně nakrájená játra, ve vývaru namočené a vyždímané žemle, všechno koření, česnek rozetřený se solí a trochu vývaru. Směs důkladně promícháme, dáme do vymaštěného pekáče a pečeme 30-45 minut. Podáváme s brambory a dušeným kysaným zelím.

 

domácí-zabijačka-109.jpg
Zdroj obrázku: www.zabijacky.cz

Kontakt

Kontaktní formulář
tel 1.: +420 313 512 633
tel 2.: +420 608 515 902
Facebook Google+

Záruka kvality

Záruka kvality

Copyright © 2010 - 2013 Herold řeznické potřeby s.r.o.

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web